Neonatologie.ro / Conferinta Nationala de Neonatologie

Rezumat la finalul Conferintei
Peste 300 de participanti din maternitatile din Romania au fost prezenti in Octombrie la Timisoara cu ocazia celei de-a 12-a Conferinte Nationale a Asociatiei de Neonatologie din Romania. In cadrul acestui eveniment au fost prezentate lucrari stiintifice de specialitate ale neonatologilor din tara si din strainatate. Manifestarea a beneficiat de organizarea unei sesiuni de cursuri preconferinta cu lectori din cadrul Universitatilor de Medicina si Farmacie din Timisoara si Bucuresti precum si profesori din Olanda, Elvetia, Austria, Ungaria si Statele Unite ale Americii la care au participat peste 60 de medici si asistente de neonatologie din tara. Dorim sa multumim tuturor participantilor pentru succesul acestei conferinte si va asteptam anul viitor la Targu-Mures.”

Formular Inscriere la Conferinta Nationala de Neonatologie
Inscrierile la Conferinta Nationala de Neonatologie s-au terminat azi, 2008-10-03. Multumim pentru interesul accordat.

Precizari legate de prezentari:

Va aducem la cunostinta ca perioada de subscriere a rezumatelor si lucrarilor pentru Conferinta de Neonatologie de la Timisoara a fost prelungita pana la 30 septembrie. Pentru a face posibila publicarea in cartea de rezumate trebuie sa trimiteti materialele la adresa de email ... cat mai aproape de o tehnoredactare corecta, cu respectarea urmatoarele cerinte:

Rezumatul trebuie sa fie in limba romana si limba engleza. Va rugam sa specificati ce tip de prezentare alegeti (orala sau poster). Comitetul stiintific al conferintei va hotara ce lucrari vor fi publicate si in extenso in cartea de rezumate si ce lucrari vor fi prezentate in plenul conferintei. <Comitetul organizatoric>

Informatii importante pentru participantii la Conferinta Nationala de Neonatologie, Timisoara, 15-18 octombrie 2008

Taxa de participare la conferinta include cazarea in datele de 16 si 17 octombrie 2008, mesele si pauzele de cafea de pe parcursul conferintei, inclusiv cockteil-ul si cina festiva. Pentru participantii care nu doresc cazare se aplica o reducere de 100 ron la taxa de participare.
 
Pentru seminariile organizate in datele de 15 si 16 octombrie (cate doua module in fiecare zi, cu o durata de 2 ore pentru fiecare modul) sunt prevazuti formatori de peste hotare (Elvetia, Olanda). Temele care vor fi abordate in cadrul seminariilor sunt: ventilatie mecanica, high frequency, CPAP, ingrijirea developmentala a nou-nascutului. A fost modificata taxa de participare la aceste seminarii care este de 300 de ron, total pentru toate 4 modulele, pana la data de 31 iulie (respectiv 400 de ron, total pentru toate 4 modulele, dupa data de 31 iulie) si include cazarea in data de 15 octombrie, mesele si pauzele de cafea de pe parcursul seminariilor. 

In legatura cu lucrarile care urmeaza sa fie prezentate in plenul conferintei (se aloca 15 min per prezentare): va rugam sa trimiteti rezumatul lucrarii in format electronic (in limba romana si in limba engleza, nu mai mult de 250 de cuvinte), dar si lucrarea propriu-zisa in extenso (doar in limba romana, sub forma de articol), pana la data de 31 august 2008, la adresa de email: neonat2008@neonatologie.ro.
Pentru prezentarile de tip poster (90cm x 120 cm, portret): va rugam sa trimiteti rezumatul in format electronic (in limba romana si in limba engleza, nu mai mult de 250 de cuvinte), pana la data de 31 august 2008, la adresa de email: neonat2008@neonatologie.ro.
Toate lucrarile vor fi publicate in caietul conferintei.